Årsmötet 26 februari var välbesökt. Förbundsordföranden informerade om olika saker kring villaägandet och frågor som förbundet arbetar kring. Inte minst om projektet ”Min Villa” som du kan läsa mer om på www.villaagarna.se. Dessutom fick våra lokala illusionister uppskattning för en väl genomförd föreställning innan vi avtågade för kvällsmat på Gertudsviks restaurang.

Protokollet från årsmötet utlagt.

På hemsidan här är tanken att lägga ut information av detta slag med jämna mellanrum och hänvisa för detaljer till länkarna till höger.

Mailadresser
Att skicka ut brev till våra drygt 1200 medlemmar i Västerviks kommun innebär utgifter för tryck, kuvertering och utdelning på ca 12-13 000 kr. För att undvika dessa kostnader informerar vi via denna hemsida men skulle vilja skicka mail till medlemmarna. Tyvärr saknas mailadresser till hälften av medlemmarna och därför vore det bra om du/ni skickar in mailadresser till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Om vi får mailadressen förutsätter vi att ni accepterar att vi har denna och använder den vid utskick men kommer inte att ge andra tillgång till dessa mailadresser – detta med anledning av GDPR!

Det centrala medlemsregistret har sina brister så vid anmälningar till våra arrangemang är det viktigt med namn och telefonnummer och inte minst medlemsnumret. Vi tar helst emot mail men har också en kontakttelefon 070 2752517 dit ni kan skicka SMS eller tala in ett meddelande. Det finns ingen som kan svara på telefonen! Glöm inte att lämna ditt mobilnummer eftersom vi skall skicka svar och det kan vi inte på den fasta telefonens nummer. Tanken är att vi alltid skall skicka svar t ex om ni kom med på ett arrangemang men också på andra meddelanden.

Om ni behöver ytterligare medlemskort i hushållet för att kunna utnyttja rabattavtalen kan ni beställa det via förbundets hemsida www.villaagarna.se.
Det finns på förbundets hemsida mycket matnyttigt att ta till sig: rabatter, rådgivning mm. Besök både vår och deras hemsida regelbundet – det lönar sig.

2020-02-29
Styrelsen