inloggningen till höger är för webbmaster - ingen inloggning behövs för andra.


Till höger i undermenyerna kan ni läsa genom att "klicka" på det ni är intresserade av! PREPPING 16 mars är fulltecknat men det finns några platser kvar i april. PREPPING 16 MARS INSTÄLLT PGA SMITTRISKEN. 21 APRIL ÄR NU OCKSÅ INSTÄLLT (2020-03-18).
Vi räknar med att kunna återkomma med arrangemangen i höst i stället.

Det finns en del att läsa i INFORMATION nr 2 2020 och vi planerar att kunna sammanfatta och lämna diverse tips och information i dessa Informations-brev.

Tänk på att vid anmälan till arrangemang eller gärna i andra meddelanden till oss lägga in utöver namn och telefonnumer även medlemsnumret (vilket underlättar för oss).

Via förbundets hemsida kan ni beställa medlemskort för andra i hushållet eller få nytt om det förkommit.

Läs gärna rabatterbjudandena som finns under Villkor och avtal. Nu vintertid kan det vara av intresse att utnyttja rabatterna vi har avtalat med Alléns Bilvård. 

Vi har nu 3 lånevagnar hos ME-däck, två gallervagnar och en med kåpa.Som vanligt får ni beställa vagn hos ME-däck där ni hämtar och lämnar nycklar. Tänk på att ME-däck INTE skall hjälpa er med vagnarna (vi har inget avtal om detta med dem) men anmäl där eller helst via mail till oss om det är problem med vagnarna eller om ni råkat skada dessa: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så att vi kan utnyttja våra vagnförsäkringar vilket inte går annars utan då får vi betala hela "kalaset" med medlemsavgifterna!

Styrelsen

DEN SOM AV MISSTAG BEHÅLLIT ELLER SLARVAT BORT ADAPTEN TILL NYA GALLERVAGNEN FÅR GÄRNA HÖRA AV SIG VIA MAIL - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Dessutom är elkontakten sönder varför vi inte har belysning på vagnen. Den kan alltså INTE LÅNAS UT utan måste repareras. Nu sätter vi gamla typen av kontakt och den som har nya systemet får skaffa sig en adapter.
Vagnansvarig

2020-04-4